Mamma är säkert nöjd...

Medletfrånhelveteskuren började imorse. Och en sak kan jag säga, det smakade inte hallonbåtar! Fast färgen såg ut ungefär som hallonsaft, men ack vilket lurendrejeri. Jag ville be en bön tills porslinsguden. Jag övervägde till och med att hoppa ut genom fönstret, när jag kom att tänka på vilket helvete jag kommer ha varje morgon och kväll i två veckor, men jag behövde bara titta ut så ångrade jag mig.. Det är bara att härda, jag vill inte riskera att vara tandlös innan jag ens får gå på systemet.
Nu ska jag börja ta hand om mina tänder, banne mig. Mina tänder kommer ta så mycket tid av mitt liv, att jag inte kommer hinna träffa riktiga människor. Jag får nöja mig med Karius och Baktus, de blir mina nya vänner. Jag bär med mig dem överallt, tillsammans med mina roliga tandtrådssaker - Floss Picks!

Jag måste sluta vara så hatisk, livet kanske inte är så hemskt ändå. Två veckor med en flytande vätska som jag måste ha i munnen i 60 sekunder , och ett liv i symbios med tandtråd kanske inte är så hemskt ändå. Önska mig och mina tänder lycka till.


Kommentarer
Postat av: Anna

det är nog inte så farligt, naturkunskapen kan vara henmskare vissa gånger! ;) o tandtråden vänjer man sig vid, gäller bara att komma ihåg den. :)

2008-05-21 @ 16:10:37
URL: http://jonssn.blogg.se
Postat av: Han solo

man måste lida pin för att....öhm... inte-få-ruttna-tänder-vid-17-och-ett-halvt-års-ålder;D

eller jaa...vem vet, de kanske inte ens ÄR något fel på dina tänder. Tandläkarna hade kanske bara haft en tråkig dag och bestämde sig för att plåga en oskyldig tonåring (dom brukar göra så på tisdagar...). sedan LÅTSADES dom att du var tvungen att ta den där "hallonsaften" för att dom skulle få sig ett gott skratt...

vilken komplott! vilken ondska! kasta sörjan i soporna säger jag;D

2008-05-21 @ 16:17:32
Postat av: Lisa

Till Karius och Baktus:
Fortsätt simma, fortsätt simma...

Eller nej.
Sara du är stark!

2008-05-21 @ 20:17:47
Postat av: Ina

Men Sara, hur blev det med inlägget du skulle skriva?? SKRIV!

2008-05-22 @ 16:20:12
URL: http://snowstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback