Jag fattar ingenting

Jag måste bara få lägga ut tre bilder och säga tack.

Jag kan inte säga mycket mer än, tack.



 Ni förstår inte hur häftigt detta är!


En drömmare från landet

Jag älskar såna här dagar, när man kliver upp på morgonen, går till skolan och inser att man inte behöver vara där. Det är så skönt att få gå hem igen, ta en jättelång varm dusch och bara ta hand om sig själv. Det är så skönt att gå runt i lägenheten i mjukisbrallor, lyssna på musik och fundera över livet.
Lura dig själv, kliv upp och ligg kvar och dra dig när du kommer på att du faktiskt inte behöver gå upp eller stressa, det rekomenderar jag starkt ;)

Ikväll blir det middag med Johanna och Petter, det ser jag verkligen fram emot.

Snart bär det av till Malmö och jag börjar bli smått nervös, men jag vet att det kommer gå bra ;)

Nu ska jag sätta in Daugava i stereon, skruva upp volymen, slänga upp benen på sängen och bara titta upp i taket och njuta av livet innan jag beger mig till dagens enda lektion :)
Tack för mig!

<3


Jag är så trött på alla mail och koder

Nu börjar jag bli trött på detta.

Kan ni anonyma inte bara säga vilka ni är, skicka ett sms eller ett mail eller vad som helst! Jag vill bara veta vilka ni är. Jag vet att ni läser, så sluta gömma er! :)


Det är ett stort liv

Det är ingen vanlig dag, det är ingen vanlig dag!
Det är ingen vanlig dag idag, för det är Saras födelsedag. Hurra hurra hurra!


Idag fyller man 18 år. Nu får jag rösta, gifta mig, spela på ATG, ta körkortet, Mamma och pappa slipper alla Målsmanspapper och jag får ha utvecklingssamtal ensam. Jag måste erkänna att det känns rätt skönt, det är en dag man väntat länge på. Det här året har man längtat extra mycket när alla kompisar fyller år, tar körkotet och går på krogen.

Idag är det äntligen min dag. Jag har haft en jätterolig helg tillsammans med famlijen. Vi åt jättegod mat tillsammans och man fick höra historier om hur det var när jag föddes, och hur ofattbart det är att det är 18 år sedan. Jag blev tårögd när de sjöng för mig och jag fick öppna mina paket. Jag har världens bästa famlij, tack!

Så jag vill tacka för alla gratulationer.
Ni äger!

Kramar från världens gladaste 18åring.




En prins

Nu halkade Chris Evans ner på en andraplats, Sorry Chris.
Det finns alltså vackrare :O

En prins

Jag måste bara få lägga ut två bilder på...
Dagens Hunk!






Chris Evans är dagens hetaste! Än så länge ;)

Vita mössor flög i luften

Idag har det varit en konstig dag som lett fram till konstiga tankar. Vi har provat studentmössor och haft balmöte. När jag stod där med studentmössan bak och fram på huvudet och många av mina vänner bredvid mig, letandes efter rätt storlek, så förstod jag att nu är det fan dags! Nu är det snart dags att ta sin fight med livet, nu är det snart dags att ta sig själv i kragen och åstadkomma något - att bli något.

Jag vet inte vad resten av alla de 90or som snart tar studenten känner, jag kan bara prata för mig själv. Allt har gått så fort bara, jag hann inte riktigt med i svängarna.  Jag hann inte ens med att jag faktiskt blev vuxen, nu har man gjort mycket i livet och fått sig lite tjockare skinn på näsan. Jag hann inte ta vara på stunden, den bara flög förbi.

Igår satt jag inne på Lunarstorm, där man inte varit aktiv på bra länge, jag gick in för att kolla om jag hade några gamla dagboksinlägg som kunde vara roliga att läsa - som på ett bananskal, halkade jag in på Johannas lunar och satt mig istället och läste hennes dagboksinlägg. Jag skrattade, och jag grät. Jag läste i ett inlägg där hon hade skrivit hur glad hon var för att hon snart skulle få bredband. Har vi alltså levt utan bredband? Hur kändes det? Var det tiden när man fick vänta tillo efter 18:00 att sitta sin korta stund på internet, för då var det lite billigare...

Jag läste i alla fall så långt bak att jag hamnade i slutet av 2003, sedan tog det slut. Det var en underhållande kväll och jag tappade tidsuppfattningen, klockan är 11 och jag ringer min syster för att höra hur hon mår. Hon låter lite konstigt men jag tänker inte mer på det förrän hon klart och tydligt klargör för mig att klockan är 11 och jag hade ringt och väckt henne.

Så nu sitter jag här och ler åt livet, jag har bara en sak i tankarna. du.

Önska mig och resten av alla som snart tar studen lycka till!

Lycka till!


Alla dörrar är öppna

Tjolla hopp tjolla hej!

I veckan håller vi öppet caféet på skolan! Det är inte tvärenkelt ska ni veta! Det ska bakas, diskas, skrattas och sedan behöver man sömn också. Så det blir inte mycket tid över till att skriva i bloggen inte! Caféet är ett 8 till 8 jobb. Det är hårda tider på Luspen nu.

Snart bär det av till Malmö, snart fyller jag 18 år. Jag förstår ingenting, det har faktiskt gått ruskigt fort. Jag skulle gärna vara barn ett tag till ändå, det skulle vara skönt att inte få så mycket ansvar. Snart tar vi studenten och vart jag tar vägen då lär förbli en gåta.

Jag ville bara säga att jag lever, jag vill ju inte att ni ska vara oroliga för mig ;) Allt är bra, möglet lever och frodas och dammråttorna förökar sig.

Drivor i vitt, ligger kvar över taken

Nu sitter jag på skolan, lyssnar på Ipod och väntar på att vi ska ha religion. Det ligger snö på  taken och marken och det gör kvällen lite ljusare. Det var en jobbig helg men vardagen fortsätter, folk sitter på sina kontor och jobbar, lastbilarna fortsätter att köra trots allt som händer i världen runt omkring oss... Varje dag förlorar någon en nära, varje dag...
Skolan fortsätter, den måste fortsätta. Vardagen är ett faktum, vardagen är något som måste komma. Det är bara att gilla dagen, ta vara på den. Börja dagen med ett leende så är det gjort ;) Ge någon en kram, bara för att den finns till..

Nu ska jag ge Hampus en kram och ta vara på dagen.

Ta hand om er.

So God if you can hear me, crash this train...

RSS 2.0