Ny design

Jag satt mig ner och pysslade med bloggen idag :) Efter många om och men blev den klar, och jag är hyffsat nöjd. Jag ska fortfarande fixa lite småsaker, men det får jag göra någon annan gång!

Jag har läxor upp över öronen och det är mycket på gång. I helgen är det Valborg som jag ska fira med familjen. På torsdag ska jag jobba och på söndag blir det förhoppningsvis idol med Ida!

Jag tycker att det är mysigt att bara sitta här, se att solen är på väg ner. Jag älskar när musiken får strömma ut ur högtalarna och jag älskar känslan av att bara vara jag. Jag myser av tanken att det väldigt snart är sommar. Jag räds lite av tanken att vi ska ta studenten till sommaren, men jag försöker att skjuta bort tanken.


När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då...


Nu börjar allt vara klart!

Flygbiljetterna är bokade, resan ner till Stockholm är planerad med mamma och pappa och jag har fått ledigt från jobbet. Nu ska jag bara leta reda på mitt pass och mina hörselproppar! Sedan är det bara att göra sig redo för London, packa väskan så smart som möjligt och tagga järnet! Jag har sett avsnittet av Vänner när de besöker London, Joey inspirerar mig! London Baby! Jag längtar efter att få se staden, få lyssna live på Tracy Chapman och mysa med Lisa hos Anna och Ricky!

               LONDON BABY!




Everybody's worried about time, but i just keep that shit off my mind

What type of creature is man?... Ziggy Marley är min man idag, han fyller min lägenhet med sin lagom hesa stämma och sköna rytm. Jag dansar runt i lägenheten som bara jag kan, när ingen annan ser. Jag är grym. Jag tog upp gitarren, men den kändes lite nedstämd, så jag la bort den igen. Jag lät den vara. Jag gjorde ett försök att läsa psykologiboken, men jag lät den vara också.

Ikväll ska vi treor umgås och det kommer bli en rolig kväll, jag känner det i hela kroppen. Jag vaknade med en skön känsla, vred tvn, startade barnkanalen och somnade om. Det kommer bli en bra dag, solen bländar mig när jag tittar ut, folk är i rörelse och jag ser en man sitta på bänken utanför ICA. Han äter på något, om jag hade brytt mig om att ta på mig glasögonen hade jag sett vad... Han funderar säkert över vad som hände igår och hur det kunde bli så. Han är säkert på väg hem, han ville bara njuta av solen ett tag, precis som jag.



   We're on a ride that never stops...


LONDON BABY!!!

Nu har Alfred fyllt fyra år, det är otroligt hur fort tiden går!

Nu är snart biljetterna bokade, vi ska få se världens bästa kvinnliga artist, Tracy Chapman, spela live i Roundhouse i London! Det kommer att bli tre korta men intensiva dagar. Lisa och jag kommer att åka, och det kommer bli årets upplevelse! Jag är så taggad att jag snart spricker!



:)

Idag har jag en timmes lektion, den börjar kvart i två.. Så jag har hunnit äta lunch med mamma och fotat lite :)

Mitt Kan Dee linne kom förra veckan. Jag älskar det. Nu måste jag bara förboka bubbles linnet, så att jag får det också :)
Tack!



 


Jag älskar er

Jag älskar min Mamma och Pappa!

Jan

"Börje Salming" handlade idag. Han heter egentligen Jan.

Ikväll kommer Macke Fisk Evertsson hit och ser Robinsson med mig. Det är alltid kul att träffa gamla vänner och bara prata skit. Det ser jag fram emot. Jag har bullar :)

På måndag börjar allvaret igen. Då blir det att lägga på ett kol så att man hinner med allt skolarbete. Jag funderar på att tvärskriva ihop mina åsikter om samer, så har jag det gjort.

Jag älskar.

Livet är inte enkelt, det är ingen lek.

Man ska skaffa en utbildning och man ska ha tid att slappna av.
Man ska träffa gamla vänner och lära känna nya.
Man ska vara glad och trevlig men våga visa känslor.
Man ska svara "bara bra", när någon frågar hur man mår.

Man ska ha ett intresse som man brinner för.
Man ska våga brinna, man ska ha tid att brinna.

Man ska handla och tänka efter.
Man ska tänka på hur man klär sig och för sig.

Man ska vara förnuftig och impulsiv.
Man ska leva i en värld som inte vill leva tillsammans med en.

Man ska hinna med, finnas till och leva i nuet.

Livet är för kort, det räcker inte till.
Jag räcker inte till, jag vet inte hur man räcker till.
Jag vill så mycket, men jag vet inte om jag vågar.
Jag vill säga så mycket, men jag kommer inte att våga.

Jag tror att man måste våga.
Jag vill så mycket, jag vill göra vad jag vill.
Jag vill leva i nuet, jag vill skaffa mig erfarenheter och jag vill älska.
Jag älskar.


Jag tycker om mitt jobb...

Idag på jobbet kom det in en tant som pratade exakt som Kajsa Kavats mormor. Jag ville ge henne en stor kram, utan att förklara varför.

En man som ser ut som Börje Salming kom också in. Jag ville be om en autograf, men det skulle nog bara blivit skumt. Han var förmodligen inte Börje Salming. Han var nog någon helt annan.  Han var säkert en vanlig Storumanbo som inte alls lirar hockey.

Det kom in en tjej också, med shackrutiga byxor. Om jag någon gång skulle få för mig att köpa såna, snälla stoppa mig innan jag skämmer ut mig.

En gammal man kom in med sin halvdöva fru och skulle köpa sköljmedel. De har säkert varit gifta sedan Gustav Vasa regerade och de krympte tillsammans. De fick mig att le mitt största leende. De blev glada när jag kunde hjälpa dem att hitta rätt sköljmedel. Jag var glad över att kunna hjälpa till.

Jag har hunnit få två sångerbjudanden under dagen också. Det värmer.

Jag tycker om mitt jobb, när jag kommit hem.




Slut på det härliga...

Nu är påsklovet slut för min del och jag sitter i min lilla lägenhet igen. Det ser ut ungefär som vanligt, lite mer städat kanske, men annars så. Jag börjar jobba om en timme och jag var inte alls särskilt taggad. När klockan är fyra tänker jag gå hem, ringa Johanna, be henne laga mat åt mig... Sen tänker jag ligga på soffan och återhämta mig från allt vilande. Visst är det otroligt hur trött man kan bli av att vila en hel vecka?

Jag var nära på att missa bussen imorse så pappa fick gasa på ordentligt, jag har tur som har världens bästa pappa :)
Nu när ansökan är inne undrar jag om universitetet är något för mig? Klarar man som "nystudenterad" 18åring att hoppa på universitetet, att skaffa sig en riktig utbildning. Om jag ens tar mig in vill säga, det lär vi märka.



 


Jag låter bli

Det är påsklov, solen skiner och...

Fan. Jag har inget att skriva om, jag känner inte för att skriva alls. Så jag låter nog bli.

Störst ägg, störst drägg...

Imorgon vänder den vanliga vardagen mot något så mycket skönare. Det är lov och alla är lediga. Vi ska fira påsk, en högtid vi ska fira till minne av Jesu död och uppståndelse. 

Vi firar med att fylla hela huset med tuppar, hönor och kycklingar. Vi börjar helt plötsligt att tycka att gult är en "rätt hyffsat fin färg ändå". Allt blir gult; gardiner, dukar, tänder osv... Vi klär grenar med fjädrar i alla världens färger och ofärger... Påskharen är ett faktum och barnen äter godis. Lika mycket som vilken dag i veckan som helst, egentligen, men den här gången kommer godiset i ett ägg med harar och tuppar på. Det är förmodligen också gult. Det gör det lite roligare och lite godare. Det kan ni nog hålla med mig om. Samtidigt som det blir någon slags statussymbol när vi börjar jämföra varandras påskägg. Störst ägg blir störst drägg helt enkelt, rent logiskt...

Jag firar påsk för att man får äta mycket godis. Det är enda tiden på året som affärerna säljer ihåliga chokladkaniner!! Jag firar påsk för att det är den enda helgen på året när man kliver upp varje morgon, packar och åker ut med skotrarna. Det är enda helgen på året som vi firar i dammkojan och vi inte riskerar att frysa hår och tår av oss när vi ska på dass. Det är en av alla de helgerna när man är ledig och får sova en stund. Jag tycker om att sova, därför firar jag påsk.

Jag kan nu konstatera; att de flesta, med mig, inte alls tänker särskilt mycket på att Jesus dog och uppstod, när det trots allt är det vi firar. Jag kanske inte är den enda som mest tänker på godis... Förmodligen inte. Med det sagt vill jag bara önska er en trevlig påsk. Ät inte ihjäl er, blir det godis över så kan ni nå mig på mailen så talar jag om min adress. Inga problem!

Jag tycker om påsken. Tack Jesus.




<3

Min familj är den bästa. Jag längtar till på torsdag när man får åka hem och träffa mamma och pappa.. Och när man får träffa systrarna och krama Alfred, Tilde och Jesper!

Ni är bäst

Stabbing the drama

Dagen blir ljusare. Trots att man mötts av arrogans och oförståelse så börjar allt se bättre ut. Jag har kommit på att man inte ska förvänta sig så mycket, då blir man inte lika besviken. Jag ska i framtiden försöka ta allt med en nypa salt. Jag borde vara mer som Magnus, jag borde tänka att det löser sig. För det gör det alltid. Jag ska börja chilla mer. Nu ska inte all drama få trycka ner mig.

Jag hämtade ut mitt körkort idag, jag ser ut som ett troll, men det gör ingenting!

Jag måste köpa nya hörlurar. Den högra fungerar inte längre. Det blir obalans!
Jag fick nyss årets bästa sms. Det vämer att höra att jag får gömma mig hos dig och att jag är trygg hos dig. Jag blir glad när du säger att allt kommer bli bra. Jag litar på dig. Synd bara att du bor så grymt långt bort och att jag inte har någon bil. Det är några år sedan nu, fyra.. kanske fem.

Jag kommer komma till dig, var så säker. Jag kommer anfalla dig med världens längsta kram... Jag måste träffa dig igen...





Mycket smör och gurka...

Jag börjar klockan två idag, men jag kunde inte sova... Jag ringde mamma och försökte prata av mig. Sedan tog jag en relativt lång dusch för att se om det skulle kännas bättre då. När jag kom ut igen kändes allt precis som det hade gjort tidigare. Det känns inte alls mycket bättre. Min mage gör ont och jag funderar över vad som egentligen hände.

Jag är lite hungrig också, jag borde göra mig en macka med mycket smör och gurka. Det kanske hjälper.

Ett nytt par adidasdojjor skulle garanterat göra allting bättre. Jag lovar.
Idag ska jag hämta ut mitt körkort. Hurra hurra...




Skämmes...

Jag sitter och ser på Sveriges smartaste barn. Det mest pinsamma med allt är att om jag stått och tävlat med dem så skulle jag aldrig ha klarat första ronden. Det är knappt jag vet vilket år andra världskriget bröt ut och jag hade ingen aning om att kungen delar ut nobelpriset i december. Man borde skämmas.

RSS 2.0