22 bast

Fyller 22 år idag. Det är alltså 22 år sedan mamma och pappa fick sin trejde dotter och Åsa och Erika fick en lillasyster. Det började en tid med vakna nätter och många blöjbyten.
Den här dagen för 22 år sedan låg farmor på lasarettet och fick beskedet att hon och farfar fått ännu ett barnbarn som de senare skulle visa sig få spendera många timmar tillsammans med. Mormor och morfar fick också glädjas åt den lilla långhåriga och lagom tjocka bebis som föddes. Jag var verkligen, om man får säga det själv, sjukt söt och svarthårig.
Annars hände det inte så mycket annat den här dagen för 22 år sedan, eller jo, Folkpartiet bytte namn till Folkpartiet liberalerna enligt allas vår vän Wikipedia.

Men åren går fort, känner mig själv fortfarande som max 12. Bara att inse att man är inne på sitt 23e år och att man kanske borde bete sig därefter också ;)

Har haft en underbar dag med många presenter, alldeles för mycket tårta och trevliga besök.
Så tack så mycket för att gratulationer och kramar.
 

Ny header

Sitter och redigerar bilder för fullt, har en känsla av att jag kommer sitta här till det är sängdags.
Gjorde en ny header också, älskar bilden på minsta trollungen.

Har så otroligt mycket bilder som jag gärna visar, men vet inte riktitgt om ni vill se dem, eller om ni börjar bli trötta på alla bilder :) Säg till, eller nåt.

Nä, tillbaks till photoshop och bilderna från släkträffen!

Jenny och Cecilia


Hade äran att få fota dessa vackra damer på Cecilias bal.
Trots minigolfbanor och blåst så blev det ändå några fina bilder :)









 

Farsdag


Far lilla far, vem är väl som du? Ingen i hela världen!



Barack

Valet är över och tack gode gud för det. Obama vann, som väntat, tackar nog gud för det också. Inte för att jag kan ett skvatt om politik, men jag går lite på känsla. Barack verkar vara en hyvens kille.
Vi försökte valvaka, det gick inte så bra, jag somnade på golvet.

På tal om politik, det är precis vad vi pluggar nu. Eller pluggar och pluggar, försöker plugga är nog orden jag söker. Jag känner mig otroligt omotiverad, som sagt, jag kan inte ett skvatt om politik.
Bosse, vår lärare är söt dock. En riktig mysfarbror.
Önskar att jag var en sån, som var intresserad och hade läshuvud. Politik är inte min grej, men jag gör så gott jag kan, typ.

Nu är rasten snart slut och Bosse ska fortsätta sin föreläsning. Jag tycker att han gör det bra, för att är förkyld som attan, ett systemfel som han själv kallar det.


RSS 2.0