London Baby!

På onsdag är det dags, då lyfter planet som går till London. Det kommer bli grymt att faktiskt se Tracy Chapman spela live, jag är rädd att man kommer gråta.

Jag är världens lyckligaste Sara och jag har konstant pirr i magen.


När du har varit i alla vrår... Kom ihåg mig då

För vi har tagit studeenteeen! Fy fan vad vi är bra.

Jag önskar att jag hade kunnat skriva ihop några fina ord om de tre åren på Luspen. Men det finns inga ord som kan beskriva känslan att lämna alltihop. Jag är så glad att jag har fått dela min vardag med Anna J - Den vackra, Anna S - Den kaxiga och roliga, Hampus - Den smygsmarta, Jonas - Den charmige, Hanna - Den principfasta och glada, Rebecca - Den söta, Ina - Den snälla och smarta, Karro - Den tuffa...

Samhällarna har varit min vardag i tre år, det är ni som fått lära känna Sara - Den kloka. Jag är glad att jag fått gå till skolan och träffa er varje dag. Jag är så glad att jag fått lära känna er, det är en ära. Jag har fått chansen att gå tre år med världens mysigaste klass, jag älskar vår humor och vår förmåga att prata bort alla lektioner. Jag älskar att jag vågat vara mig själv med er.

Nu när vi alla skiljs åt så kommer vardagen bli annorlunda. Allting kommer att bli annorlunda. Jag kommer sakna Karro som åker så långt som till Ånge - Hon som alltid gör mig så glad, jag kommer sakna att sitta i datasalen med Ina, jag kommer sakna Rebecca något så hemskt mycket för att hon alltid varit så fantastisk, jag kommer sakna att bara veta att Hanna alltid finns där, jag kommer sakna att skratta åt Jonas dåliga skämt. Jag kommer sakna min bästa Hampus som alltid gör mig glad och ibland lite förbannad också. Jag kommer sakna Anna S när hon försöker vara rolig och det bara är jag som skrattar, jag kommer sakna Anna J och hennes väl genomtänkta kommentarer och hennes söta face!

Så när ni får spring i era ben och jordens dragningskraft är klen... När ni vunnit.. Kom ihåg mig då..



Djupa konversationer

Idag är en sån dag när jag går runt och städar lite smått och för djupa konversationer med mig själv. Jag gör mitt bästa för att inte flyga iväg och jag sjunger en del.

I veckan är det sista veckan på skolan, det känns bra konstigt att bara lämna alltihop. På torsdag är det studenten och jag ska hålla tal och sjunga så det känns lite nervöst också. Familjen kommer hem och på fredag blir det middag, det ser jag väldigt mycket fram emot.

Jag har haft en supermysig helg. Lördagen bjöd på dans och trevligt umgänge på Talludden, resten av helgen har jag spenderat i Barsele där vi har bastat och myst för fulla muggar. Igår, som avslutning på en riktig slöardag, såg vi film hos Madde och Tobias.




Sommar, sommar, sommar...

Nu har jag sommarstädat lägenheten, vilket är en riktig bedrift eftersom den är så stor som 19 kvadrat. Jag har också gjort en massa andra nyttigheter, jag har tillslut beställt en till hårddisk, jag har övat på sången inför avslutningen och jag och Ina har också skrivit på studenttalet.
Förstasidan i Aftonbladet har aldrig varit jobbigare att se. Jag tänder ett ljus för dig idag. Jag tänker på din familj och jag tänker på dig.
Ikväll blir det brännboll med treorna innan jag går hem och myser med världens vackraste. Jag är så glad och min mage är full av fjärilar, snart flyger jag nog iväg.





World spins madly on...

Nu är vår studentbal avklarad, det var en trevlig kväll. Jag är glad att jag fick spendera min bal med världens bästa 3or. Tack för en speciell kväll.


Ibland är livet grymt och hemskt orättvist... Det är svårt att förstå att hon inte finns längre.. Jag vill tro att hon tittar på oss allihop, jag tror att hon ser oss och att hon tänker att vi ska rycka upp oss. Det konstiga är hur allt bara fortsätter ändå.. Mina tankar går till hennes familj och hennes närmsta, allt är så konstigt och diffust. Det är svårt att förstå hur en så skön tjej kan ha lämnat oss när hon hade hela livet framför sig. Jag hoppas att vi ses någon gång igen. Mufasa!

RSS 2.0