Min vän hushållsassistenten

Jag lovar, jag lever.
Min dator har lämnat mig ensam med resten av den grymma världen. Så nu har jag fått låna en dator så att jag kan fortsätta mitt bloggande och min skvalleruppdatering.. En annan sak som datorn kan vara bra till är att betala räkningar, jag hatar det. Jag skulle vilja vinna ett bankkonto som någon annan stackare äger, så att jag kan beställa saker som någon annan stackare får betala för, jag skulle köpa allt på kredit. Jag skulle köpa jättemycket onödigt som jag slapp betala själv, som en hushållsassistent till exempel. Jag skulle aldrig någonsin använda den, den skulle ställas längst ner i köksspåket och där skulle den få stå. Men det skulle jag inte bry mig i, för min plånbok gråter inte.

Numer jobbar jag mest, läser Jonas Gardell, har skaffat en korttidsinneboende att lösa korsord med. Jag umgås med Glenn också, för att jag älskar det.

Jag är kär, glad och hemskt frusen.


You're my world

Nu är jag hemma i Slussfors hos mamma och pappa, de har knappt fått se mig på hela sommaren, så jag passade på att åka hem nu när det ändå är jakt och jag är ledig.

Det har varit en riktigt mysdag som började med en jättekopp te och ett stort korsord. Jag har städat lite i min egen takt med skön musik i öronen. En kanondag helt enkelt.

Imorgonkväll ska jag ringa Glenn så får han ta och hämta mig, då kanske det blir att följa med och jaga en stund på söndag. Kanske, mycket kanske.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta med mitt korsord.





You're my world, you're the owner of my heart.. You're the reason i know love.
You're my heart, my soul, my reason - You're my world.




Puss




Min Glenn är vackrast i hela vida världen. Han ger mig fjärilar i magen och han lockar fram mitt allra största leende. Ibland blir saker helt rätt, det här är så rätt. Jag är lycklig och jag uppskattar att få somna på kvällen tillsammans med killen som har de vackraste ögon jag sett, och att få vakna på morgonen bredvid den chamigaste killen som finns! Livet leker.


RSS 2.0