Nån slags verklighet

Nu har vi haft sista valsträningen, jag arbetar på gymnasiets sista uppgift för på måndag sätts våra betyg. Nu börjar det kännas så verkligt på något sätt, det går att ta på, det är konkret. Tiden på Luspen är över om precis två veckor. Då får vi våra slutbetyg i handen.

Jag blir nästan lite tårögd.

Jag har verkligen världens bästa klass, jag tycker så mycket om dem allihop. Jag har haft tur som fått spendera dagarna med så härliga människor!



I just...mmm

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.

Bubbly...

Längtan

Nu har jag tatuerat mig för första gången. Det blev ett litet, litet hjärta bakom örat :)



Nu är mina syskon hemma med familjerna. Då kan det ibland vara skönt att bara gå ifrån en liten stund, starta Ipoden och vara ensam, bara några minuter. Det är alltid lika roligt när alla kommer hem och det blir lite liv i kåken, barnen springer runt och leker och resten sitter vid grillringen och försöker hålla koll på barnen.

Min skatt är borta tills på söndag, och jag måste erkänna att det känns väldigt tomt. Längtan är en jobbig känsla. Men det är bara två nätter kvar, sen får jag krama om han igen. Jag saknar verkligen.


Premiärtur

Nu har vi varit hemma några dagar, och aldrig har det kännts så bra att åka hem som det gjorde i fredags. Stockholm var trevligt, men alldeles för stressigt för att jag skulle hinna med. Det var så skönt att få komma hem till en varm famn och varma mackor. Jag hade längtat mig tokig hela veckan!
Nu är det bara elva dagar kvar till balen, och allting börjar ordna upp sig.
Det är bara 24 dagar kvar till studenten och början på resten av livet.
Solnedgången är ett av naturens vackraste fenomen, och jag är lyckligt lottad som får se skådespelet från mitt fönster.
Sommaren närmar sig med stormsteg och lyckan är total. Jag ser människor som är ute på promenad och jag hör ett billarm som gått igång. Huden hettar av solen som tittade fram idag...

Igår var vi ute på premiärtur med båten och en varm känsla spred sig i hela kroppen. Jag älskar att se vattnet... Jag älskar att bara mysa med den vackraste som finns. Jag är lycklig.




Öarnas stad, det är du.

Imorgon bär det av till Huvudstaden, Stockholm, för er som inte visste det. Det blir en vecka med saknad, kompisar och en massa kul! Vi ska försöka komma hem med alla armar och ben i behåll. Vi ska försöka vara så pass snälla att vi får stanna hela veckan också. Men med våran charm borde det inte vara något problem.



Nr 1 på min önskelista är nu en vassare kniv, jag måste ta till mina extra muskler för att kunna få mig en bit...
Nr 2 är snabbare text-tv.



Hejdå lägenheten, Hej Stockholm...

Jag gnager på sista biten...

Jag har läxor upp över öronen och på måndag ska vi våldgästa huvudstaden. Vi ska vara i Fjollträsk i en hel vecka, det blir... en upplevelse.

Annars rullar livet på rätt bra, jag mår bra. Det händer mycket just nu, men jag vet att det är min inställning till det som avgör hur jag känner. Så jag tänker positiva tankar och försöker få ut något bra av allt som händer. Det gör att allt känns lite lättare, jag vet att allting löser sig. Det gör det alltid.

Jag sitter och äter torkat renkött... Jag gnager på den sista biten, ni vet den som ändå inte går att skära från... Jag tycker om livet.



Innan jag avslutar vill jag bara säga att jag har världens bästa föräldrar. Jag älskar er.







Idol 2009

Idol 2009 var en rolig dag. Vi klev upp tidigt, köade i åtta timmar och åkte hem. Det var en tung dag som resluterade i värkande fötter. Men vi hade riktigt trevligt, jag skulle nog till och med göra om det! Pether Jihde var där, jag hade tänkt fria. Just när jag var på väg upptäckte jag ringen. Så jag tar det nästa gång istället!

Här finns alla bilderna








Solen gör mig glad

Vädret är helt fantastiskt! Jag har nyss slutat jobba och har fått i mig lite energi! Jag vill gå ut och äta en glass eller två. Jag vill lyssna på mysig sommarmusik och bara älska vädret! Först ska jag ner på bowlingen en tvärt och säga hej till Petter!

Valborgsmässoafton var jättetrevlig! Jag hade en jättemysig kväll. Vädret tillåt en helkväll utomhus och alla var på ett riktigt sommarhumör! Tack.

      Nu ska jag ut! Jag är lycklig.


RSS 2.0