Bildbomb från åren som gått.



Studenten, en dag vi alltid kommer att minnas. Linn och Wim gjorde det de skulle på flaket

En smått "säsongsberusad" Sara och en söt Glenn på studentlunch

Samhällsprogrammet var avklarat
Jag och mina två underbara storasystrar

Hela stora bästa familjen

Som sagt, hemlängtan. När du får spring i dina ben, och jordens dragningskraft är klen, kom ihåg mig då.


Sjung om studentens lyckliga dar..
 
Jag och Hampus innan balen, och vilken bal sen


Jag och min då nyfunne pojkvän. Åren går fort. Då kändes det långt bort att flytta ihop. Nu ligger jag i Umeå och längtar till vårt gemensamma hem.

Hemlängtan


"Hemlängta mig så hemlängtar jag dig"

Att läsa på universtietet är det bästa jag gjort och jag trivs verkligen där, men ibland längtar jag hem.
Jag längtar efter Glenn, jättemycket. Jag längtar efter mitt hem, mitt riktiga hem.

Idag när jag satt på bussen tänkte jag på det, jag tänker på det när jag går i Lindellhallen på campus, jag tänker på det när vi är ute - hur konstigt det är att jag inte känner alla jag möter. Att det finns människor här som inte har någon aning om vem jag är. Det är något som är skönt med att få komma hem, att veta vilka man möter på ICA, att inte kunna gå att handla utan att stanna för att prata med någon man känner. Jag har fortfarande inte vant mig vid tanken riktigt. Vissa människor kanske tycker att det är rätt skönt att vara någorlunda anonym, men sån är inte jag.

Vi var ute på 3an förra helgen och jag blev så glad. Det var samma gamla par som bråkade som alltid bråkar, han som alltid dricker för mycket drack för mycket även förra helgen. Men också samma värme, samma kramar. Bekanta ansikten överallt, människor jag tycker mycket om.

Folk säger det, att du kommer inte vilja flytta tillbaks till inlandet när du bott i stan ett tag. Men som det känns nu tror jag att de har fel.

Nu blev det ett sånt där deppinlägg igen, jag måste skärpa mig! Så fort jag kommer hem så kommer det nog ut en bildbomb igen.. Eller,ska jag kanske lägga ut en nu med lite gamla bilder jag har på datorn... Jag tror jag gör det.

Puss och kram

UmU


Skolan har dragit igång igen. Imorse kände jag mig sådär stolt när jag gick in på Campus. Stolt över att jag äntligen är här, på universitetet. Det här är något jag velat länge, men jag var aldrig säker på att jag skulle lyckas. Nu sitter jag här i Lindellhallen och läser en vetenskaplig artikel till en föreläsning. Jag lever min dröm.

Vissa förstår inte hur jag kan tycka att det är så roligt att gå skola och hur jag kan se fram emot det så mycket.
Jag förstår inte att de inte kan förstå.
 
Föreläsningen som börjar klockan 10 heter Psykologi - Behavioristiska & Kognitiva teorier. Det ska bli intressant och lärorikt, det vet jag, även om jag inte riktigt kan förstå vad det kommer att handla om exakt. Vi har en föreläsare som passar mig perfekt, en kille som inte är för akademisk men som är jordnära och har en bra berättarröst. Det kommer bli en bra dag idag.

Off to Nbvh.

Hanna


Varför har jag aldrig provat att göra GIFbilder förut? Det här var ju skitkul!
Nu måste man bara lära sig ordentligt :)


RSS 2.0