Fjöl av!

Idag är en sån dag när jag strosar runt i en jättetröja och mina tofflor lite skitigt hår och skitiga glasögon. Jag har släppt ner persiennerna och startat Pistvakt. Nu ska jag lägga mig i soffan under filten och skratta åt den dåliga humorn. Livet är allt bra underbart, jag är ledig, ikväll är det fest och Glenn borde dyka upp snart.

I början av veckan sov vi i stugan i Lumnien och umgicks med Madde och Tobias. Det var verkligen supermysigt.
Det finns inget bättre än att få vakna världens vackraste morgon bredvid världens vackraste människa.

Jag älskar livet.

Olyckan!

Den är dagen ar varit en typisk otursdag.. Den började med att väckaren ringde, det kunde jag gott varit utan. Jag klev upp och upptäckte att min necessär var på väg till Blattnicksele i en välda fart, det betydde att jag fick låna mig en mascara av Sari så att jag inte skulle se allt för hemsk ut. När jag kom till lägenheten för att duscha så hade handduken ramlat ner i en pöl av duschcreme! Jag blev så arg att jag vevade med armara så att duschdraperiet föll ner. Jag slog armbågen i väggen, började blöda och fick duschdraperipinnen i ögat. Jag höll mig för ögat samtidigt som jag grät och inte såg ett skit, så jag sparkade tån rätt i toastolen..

När jag väl duschat och kom ut med en liter vatten i örat så skulle jag försöka äta något efter att jag hoppat ut hälften av allt vatten...  Allt jag hade att äta till frukost var luftklimp och varmvatten. Väl på jobbet fortsatte helvetet med att en norska "råkade" tappa en liter ättika i golvet, det blev snorhalt och jag åkte skridskor rätt in i hyllan med olivolja, den konstiga norskan tittade lite snett på mig precis som att allt var mitt fel...

Så nu sitter jag här hos Lisa - blind på ena ögat, en blödade armbåge, hungrig
med en halvliter vatten i örat och ättika under skorna. Jag borde skaffa mig lite tur...



RSS 2.0