Hum hum från Humlegården...

Nu får det vara nog! Hemlige människa, kom fram! Snälla snälla, säg bara vem du är så jag slipper bli tokig. Skicka ett sms eller något om du inte vill offentligöra dig på bloggen.. :)

Jag är snart så nyfiken att jag spricker. Kom igen!
Annars har veckan varit bra, fick besök av Sandra igår och det var riktigt trevligt. Tack för pratstunden!

Så nu ligger johanna i soffan och tycker att jag är allmänt osocial... Jag kanske borde förflytta mig typ en meter för att sätta mig bredvid henne så att hon känner sig mindre ensam.

Jag skall finna all min lycka...

Nu har en ny vecka dragit igång igen och som vanligt så är dagens tyngsta ansträngning att kliva upp ur sängen.. Jag väcktes av någon glad reggaelåt som gjorde att jag ville kasta telefonen i väggen och somna om. Tandborstningen gick som vanligt åt pipsvängen när tandkrämstuben var så gott som tom, och den lilla tandkräm som fanns kvar drogs ner till avloppet.. Självklart snubblar man också när man ska på med byxorna och tröjan fastnar i glasögonen. Men vad mer kan jag förvänta mig av dagen, det är ju måndag.

Dagen började bra med logiskt tänkande på filosofin, min starka sida. Fast min fisofiska sida sviker mig ibland, jag förstår inte riktigt varför de gör allt så komplicerat. Sedan fortsatte allt med en lång och kall promenad till matan, ett hemskt tråkigt besked och absolut tystnad.
Jag borde konvertera till hindu, det skulle göra livet mer intressant och varierande. Då fanns jag i ett fack, mitt liv skulle ha en rubrik. Svensk flicka,17, konverterar till hindu. Det vore min löpsedel för idag. Jag skulle ha en massa gudar att tro på, jag kunde ha min egna favorit och jag kunde inreda min lägenhet med bilder på Vishnu och heliga kossor. Jag kunde vara den smartaste under religionskursen och jag kunde imponera med min själavandring för pojkarna på byn. Jag skulle ha adidas superstardojjor med shiva på.. Det skulle jag..

Holy cow!

Ja, nu är alla små stjärnor och nu är alla modeller

På med fejksmajlet nu ungar! Här ska det skolfotograferas!

Idag är det alltså dags för skolkort och man har i alla fall själv stått framför spegeln nu på morgonen för att se om man ens vågar gå dit, övat på smilet och övat på allvarliga minen för att se vad som passar mig bäst. Förra året såg man ut som en köttbulle, så då har man självklart försökt se till att undvika det den här gången. Vi går sista året på gymnasiet, men här blir det inget lustigt skolfoto inte. Vi är bara samhällare, så ni ska inte tro att fantasin prioriteras först i våra huvuden, nej nej.

Önska mig och resten av skolan lycka till nu, lite tur behöver vi nog alla om vi inte ska se ut som Bert Karlsson eller fragglarna.



Raj raj..

Nu var ännu en skoldag avklarad. Mamma har nyss varit och ätit middag med mig, det är lika trevligt varenda gång :)

Ikväll är det körkortsteori och jag kände mig väl ungefär lika inspirerad att gå dit, som påven är peppad på att bli protestant.. Jag vill egentligen bara stanna hemma. Jag måste diska nu också.. Det var ju bajs. 

Jag har skrivtorka, jag vet inte vad jag ska prata om längre. Jag kommer tillbaks, jag lovar!



Jag ville verkligen vara din vän..

Jag borde kanske städa, plugga eller ringa någon. Men jag tror inte jag orkar.

Jag vill bara äta chips och se en bra film..

Jag skulle helst vilja kramas med Andreas Carlsson, men det känns inte riktigt realistiskt, jag borde sluta drömma.

"Jag ville verkligen vara din vän, men det var du som lät mig gå"


Det är visst nån som är tillbaka..

Säg bara vem du är :) Jag vore hemskt tacksam om jag slapp gå runt och fundera på vem min hemliga beundrare är. Jag har en beundrare och denne någon är hemlig.. Aj aj aj..

Nu blir det sägen för Pettersson! Godnatt på er, också på dig Hemling.


Jag drömmer lite till, så jag nästan tror att du finns...

Nu sitter jag i datasalen på skolan och lyssnar på musik på så hög volym att jag inte hörde att Blondie satt och ropade på mig. Jag tycker om att stänga ute världen. Jag tycker om Jack Johnsons beat..

Hade jag fått som jag velat hade jag suttit och valt färger till brudtärnorna på mitt och Andreas bröllop just nu. Solen hade värmt mig och jag hade inte haft sådan förbaskad huvudvärk.. Men nu går ingenting som jag vill, som vanligt. Andreas som är mannen i mitt liv vet inte om att jag finns, solen har slocknat och mitt huvud sprängs snart.

Nu är det bara nio veckor och fyra dagar kvar.. Jag är inte säker på att jag vill bli vuxen. Jag har inte varit barn färdigt än.

inga tankar kan få mig att glömma...

Självklart är också mina föräldrar bjudna på det kommande bröllopen som brudgummen inte vet blir av än! :)

Och dessutom skulle jag vara hemskt tacksam av att veta vem min hemliga beundrare är :) Jag är av den nyfikna sorten och snart spricker jag av nyfikenhet.

Det vackraste världen har sett på längre tid

Jag tänkte nu bara tala om för alla vänner och ovänner att jag tänker gifta mig.
Den lycklige heter Andreas Carlsson och råkar för närvarande, inte för att skryta eller så men ändå, sitta i Idol juryn. Jag vet nu att alla tjejer och killar där ute blir avundsjuka, och att jag kanske inte borde göra det oficiellt ännu eftersom han redan råkar vara gift eller något. Jag har hört ryktas om en viss babe, men hon är snart ute ur leken.

Jag kunde bara inte hålla mig längre. Så alla gratulationer och presenter kan ni oavkortat skicka till mig, Andreas är inte så mycket för presenter. Jag hoppas att våra barn får pappas ögon och mitt sinne för humor. Det känns skönt att pengar inte har någon betydelse i vårt förhållande, Andreas bryr sig inte om att han inte tjänar riktigt så mycket som mig än.



Nej skämt och sido.. Jag antar att jag inte lyckades lura er.
Lite måste man väl få drömma också.. Det tror jag att jag mår bra av ;)
Vi är snart gifta, han vet bara inte om det än ;)

vi sätter oss i bilen igen, framåt, bara framåt min vän

På Inas begäran tänkte jag nu lägga ut ett kort blogginlägg.

Nu sitter jag i Docksta i våran lilla stuga, det här blir våran sista natt i stugan för att imorgon åka till Övik och Star Wars utställningen. Det kommer att bli en riktig upplevelse, det blir mäktigt att få se Yoda och C3PO på riktigt.

Det här har varit en studieresa full med mat, Star Wars filmer, godis, skratt, skitsnack, studiebesök och museum. Jag trivs verkligen i våran klass.

Livet rullar annars på som vanligt men just nu är det mer motgångar än framgångar. Mitt hjärta längtar. Det enda jag vill ha är en kram... Jag tog nyss Ipoden till sovrummet för att få lite tid för mig själv och mina tankar, jag har så mycket att tänka på att jag inte vet vad jag ska göra. Analysera och fundera, dra en slutsats och gråta.

Jag känner för dig.

Blåa ögon...

Idag har jag jobbat hela dagen.. Fruktmannen handlade av mig och något jag inte förvänta mig hände.. Han kanske handlade sju varor, varav en var en påse apelsiner. Sedan kom det inte en enda frukt till. Mitt hjärta stannade nästan och jag tänkte att snart faller väl himlen ner också. Men himlen sitter där den sitter. Fruktmannen hade nog en dålig dag...

Ungefär världens vackraste ögon handlade av mig idag och det jag kunde inte titta bort förrän han tittade lite konstigt på mig, konstigt men vackert. De ögonen skulle gärna få titta på mig innan jag somnar.

Det kom två killar som jobbade åt ICA idag och prövade mig, de ville köpa cigaretter och öl av mig utan leg! Men den gubben gick fan inte, mig lurar ni inte. Jag såg igenom ert mönster. Så jag fick ett papper att jag skötte mig bra! Jag blev godkänd.

Så nu sitter jag och gör läxan som vägrar göra sig själv, trots att jag mutat den med godis om den sköter sig. Jag måste göra allting själv, tänk om jag bara fick sitta här och allt skötte sig själv.

Det är svårt att bli nöjd när man väntar mirakel

Mitt liv står så still som det bara kan, det kanske till och med går baklänges.

Magnus Betnér, mannen i mitt liv, är bisexuell och förlovad. Mannen med påsen där ute gör mig smått deprimerad med hans sätt att bara sitta där, helt obrydd. Idag sitter han i och för sig inte där längre, men han satt där största delen av gårdagen. Lägenheten tycks aldrig bli färdigstädad och läxan tycks inte göra sig själv - hur mycket tid jag än ger den. Tv dosan har inte lagat sig själv den heller, man måste då göra allting själv. Och min kropp har fortfarande inte kommit på hur man rengör sig själv, så snart måste jag nog ta mig in i duschen. Telefonen är fortfarande tyst...

The Killers - All These Things That I've Done får pulsen att öka och fötterna att röras.



Vad är det egentligen du vill ha?

Jag vet inte om jag är sist i världen med att märka det här. Men vad fan!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3187564.ab

Han är ju min, jag vet inte vart jag ska ta vägen.. En liten chans finns ju, 50% är alltid något.. Men vad.. Nej chansen minskade nyss, han är tydligen inte bara bisexuell utan förlovad också.

Nu tänker jag självdö, om jag inte hinner somna, risken finns.

Idiot

Mannen med påsen har fortfarande inte rört sig..

Vänta... nu gick han.

Nähä, han kom tillbaks fast han satt sig på andra siden bordet.

För det är ångest, tvång och höstsäsong...

Jag har slutat för dagen och jag sitter som vanligt i lägenheten. Jag borde göra mig någon slags mat men jag vet inte om jag orkar. Jag borde städa lägenheten och garderoben, men jag vet inte om jag orkar det heller. Andningen går tyngre och jag skruvar upp volymen.

Jag skulle bara vilja vara ledig, inte ha några läxor eller måsten. Jag skulle vilja se en mysig film med en vän och när det blivit mörkt vill jag tända ljus och dricka mitt te. Jag vill i lugn och ro sätta mig i bara bh och mjukisbyxor för att spela gitarr och sjunga mig hes, det är nämligen det bästa jag vet. Jag önskar att folk fick höra hur jag sjunger när jag är ensam, det blir en helt annan klang, gitarren låter så mycket finare då.

Jag saknar mamma och pappa... Jag vill att min mamma kommer hit och äter middag med mig.

Jag tittar ut genom fönstret och ler. Den där kvinnan sitter där som vanligt och röker sina blend, mannen med påsen har inte rört sig sedan sist jag tittade ut och solen skiner faktiskt.
Jag trodde att jag såg dig, jag tittade närmare och insåg att jag hade fel.

They say that I'm a fool
for loving you deeply
loving you secretly

En lång dag

Idag har det varit en lång dag. Ett sms skakade om hela min värld och jag trodde att den skulle gå sönder. Jag kände hur hjärtat brast. Jag förstår inte hur allt kan bli så fel, det var inte tänkt att det skulle bli så här. Sedan blir det bara jobbigare när jag inte får förklara.. Det får ta den tid det tar, jag måste bara ha tålamod och bita ihop..

Projektplanen är inskickad så nu är det i rullning. Jag hoppas bara att det ska gå bra...

I helgen blir det jobb, och det ser jag nästan fram emot.

Johanna och Viktor har varit på besök och vi såg första Idolavsnittet tillsammans..

För någon dag sedan var jag på en kort men jobbig promenad, det känns konstigt att avsluta kapitel så definitivt. Men det måste göras.

September har börjat och jag hoppas på en bra fortsättning av året. Jag hoppas..

Det var lite skit från mig som bara ville ut :)

Jag säger Kom, här är världen, här är livet vi ska leva i

Vem är jag?

Det skrämmer mig lite att jag knappt vet själv. Jag vet att jag är Sara Paulina Pettersson 901123. Jag har ett födelsemärke i varje hand och jag har 38 och 2 tredjedelar i skostorlek. Min enda hobby är att sjunga högt och spela gitarr. Jag har fem par adidasskor som jag knappt använder.
     Jag är en pessimist som inte har höga tankar om livet.  Mina syskonbarn är min största skatt och jag är på tok för dålig på att ringa mina systrar. När det gäller mer ytliga saker är jag duktig på att prata men dålig på att lyssna, när det kommer till mina personliga tankar pratar jag helst inte alls. Jag har en hatkärlek till långa kalla promenader. Mina föräldrar bor tillsammans och är kära. Musik kan göra min dag, det är det enda jag behöver. När jag längtar så längtar jag med hela hjärtat, och när jag är glad så ler hela själen.
     Jag är duktig på att glömma bort mina närmsta vänner och det skäms jag för. Jag har svårt att vara mig själv inför främmande människor. Jag älskar kyssar och närhet. Jag förstår mig inte på motorer, men lyssnar gärna om du vill prata om det. Jag gråter ofta och älskar te. Jag tycker inte om att ta i trä och jag blundar ogärna inför människor jag inte känner. Jag ser visserligen smartare ut i glasögon, men skenet bedrar. Skolan är inte min starka sida och jag beundrar de som har sinne för humor.
     Jag pratar med mig själv när jag är ensam och när jag glömmer bort att jag inte är det. Jag skrattar sällan. Döda poeters sällskap är min favoritfilm och mina egna tankar kan skrämma vettet ur mig. Jag koncentrerar mig på sångtexter när jag inte får bli stressad och jag har god hand med vuxna människor. Jag tror att jag har fallit men jag vågar inte chansa.

Nu vet ni kanske något om mig som ni kanske inte redan visste och som jag knappt vet själv.

Jag tror detta är jag, Sara, men jag är inte säker... Jag tror man måste leva en livstid innan man känner sig själv. Jag tror på livet, men jag räds det också. Tanken på att detta är jag, svart på vitt, kommer förmodligen att hålla mig vaken inatt.

Det här är jag.


RSS 2.0